loader image
60 29 70 36 
  Warwik Bryghus Aps, Vestervold 18B, 6800 Varde

Her er mere viden omkring

Bryghuset's anlæg

Bryganlægget er fremstillet efter centraleuropæriske principper og er mest velegnet til undergærede bryg.

Bryggeriet startede op med 2 rustfrie kogekar, 2 rustfrie mæskekar, 1 rustfri gærtank og 3 rustfrie lagertanke. 
Der blev også fremstillet renseanlæg til fustager. Der bruges EL til opvarmning og kølingen foregår ved hjælp af en gammel mælketank.
Bryggeriet er omkring 2010 udbygget med 4 vandret liggende lagertanke mere og tappeanlæg til flasker.

I 2019 investerede bryggeriet i nyt mæskekar og nyt tappeanlæg, og i første halvdel af 2020 kommer 2 nye 1.600 l. tanke til. herefter kan der produceres ca. 85.000 liter øl pr. år. 

se bryghusets galleri
Warwik Bryhus ApS

Tilmeld dig vores arangementer & begivenheder

warwik bryghus aps

Galleri

Warwik Bryhus ApS

warwik bryghus

Pilsneren "Frk. Friis"

er brygget efter en gammel tjekkisk opskrift. Der er anvendt pilsner- og karamelmalt. Humlen er en tjekkisk Saaz, som giver en markant bitterhed, der matcher øllets sødme og fylde. På en god sommerdag er en afkølet Frk. Friis virkelig det, den værdigt trængende har brug for!

Frk. Friis. 1903 -1986
Frk. Friis var konservativt byrådsmedlem i mange år. Hun var en bestemt dame, men viste som socialudvalgsformand at hjertet sad på rette sted.

book en ølsmagning

warwik bryghus

"Bock'en" Flindt

er en god gammeldags Bock, brygget efter tyske traditioner. Der er anvendt pilsner- og karamelmalt i rigeligt mål og en snært af røgmalt. Der er brugt flere typer humle, som giver øllets sødme og fylde et afdæmpet modspil. Øllet passer perfekt til det danske frokostbord men kan også nydes alene.

Major Flindt. 1938 – 2001
Major Flindt Christensen var tjenestegørende ved Sønderjyske Artilleriregiment i Varde i tiden 1957 til 1998. I hans funktion som kontakt og velfærdsofficer "KVO", havde han en stor andel i regimentets gode omdømme uden for kasernens mure. Ved siden af sit virke som KVO, brugte han meget tid på at skrive sange. Flindt havde en klæbehjerne, som betød at han kunne huske den ene vittighed efter den anden, så Flindt var en person, som aldrig var kedelig at være sammen med.

book en ølsmagning

yderligere information om

Bryghuset 
& selskabet

introduktion

Bryghuset er organiseret som et anpartsselskab, som blev stiftet d. 28. oktober 2004. Det første halve år blev brugt til ombygning af Vestervold 18 B. I september 2005 kunne Warwik præsentere bryghusets første øl- en pilsner og siden da er familien vokset med yderlige ca. 20 øltyper.

Sidst på året 2005 gik Warwik ud og solgte folkeanparter med det formål at få hjælp til at øge lagerkapaciteten samt at forankre bryghuset lokalt. Løbende giver Warwik folkeanpartshavere medlemsfordele ved deltagelse i arrangementer og handel i Warwik's øl butik. Øllet sælges til special- og detailbutikker samt caféer og restauranter, fortrinsvis i Vestjylland.

Warwik Bryhus ApS
Warwik Bryghus ApS
Vestervold 18B
6800 Varde

Ligger i industrigården mellem
Vestervold og Vestergade
Warwik Bryghus ApS
Slagterigade 2
6800 Varde
CVR: 2815 2264
BANK: FYNSKE BANK
Reg & konto nr. 6856 - 0001005965
Mobile Pay 40291
Copyright © Warwik Bryghus ApS
Alle rettigheder forbeholdt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram