Hjertensfryd er en fransk Biere de Garde, hvilket er en fusionsøl, der dels er under- og dels overgæret. Øllet er tilsat et strejf af koriander og appelsin. Hjertensfryd har vundet flere regionale ølsmagnings konkurrencer, samt kåret til ”Danmarks bedste Julebryg” af Danske Ølentusiaster i 2009.
er en münchener øl brygget på münchener-, pilsner og karamelmalt. Humlen er en tysk Hallertau. Røde Vagn forsøger at lukke hullet efter en nu hengangen rød øl og taler med sin tiltalende sødme til alle køn.
Bryghuset er organiseret som et anpartsselskab, som blev stiftet ved udgangen af 2004. Det første halve år blev brugt til ombygning af Vestervold 18 B. I september 2005 kunne Warwik præsentere bryghusets første øl- en pilsner og siden da er familien vokset med yderlige 16 øltyper.
Sidst på året 2005 gik Warwik ud og solgte folkeanparter med det formål at få hjælp til at øge lagerkapaciteten samt at forankre bryghuset lokalt. Løbende giver Warwik folkeanpartshavere medlemsfordele ved deltagelse i arrangementer og handel i Warwik's øl butik. Øllet sælges til special- og detailbutikker samt caféer og restauranter, fortrinsvis i Vestjylland.
Bryganlægget er fremstillet efter centraleuropæriske principper og er mest velegnet til undergærede bryg.
Bryggeriet startede op med 2 rustfrie kogekar, 2 rustfrie mæskekar, 1 rustfri gærtank og 3 rustfrie lagertanke.
Der blev også fremstillet renseanlæg til fustager. Der bruges EL til opvarmning og kølingen foregår ved hjælp af en gammel mælketank.
Bryggeriet er omkring 2010 udbygget med 4 vandret liggende lagertanke mere og tappeanlæg til flasker.
I 2019 investerede bryggeriet i nyt mæskekar og nyt tappeanlæg, og i første halvdel af 2020 kommer 2 nye 1.600 l. tanke til. herefter kan der produceres ca. 85.000 liter øl pr. år.